Referenssit

Kokemuksia InBodyn käytöstä eri aloilla.

Lisää käyttäjien kokemuksia

 • InBody-mittaus tuo meille erityisesti PT-toimintaan ison lisäarvon. Se auttaa osoittamaan konsultaatiossa kehityskohdat ja valmennuksen tarpeen sekä näyttää tarkasti tapahtuneet muutokset valmennuksen edetessä. Näin ollen InBody on tärkeä osa PT-myynnin kokonaisuutta ja uudet valmennusasiakkaat kasvattavat myös jäsenmyyntiä. Olemme olleet InBodyyn tyytyväisiä.

  Riku Kärkkäinen, yrittäjä/toimitusjohtaja

  Fit Tammisto

 • InBody auttaa pt-pakettien myynnissä ja tukee hyvin valmennustyötä sekä motivoi asiakasta, kun he näkevät paperilla omia tuloksiaan. InBody on mahdollistanut meille mittauskeikkoja myös yrityksissä ja muilla saleilla.

  Jouko Utriainen, personal trainer

  Joukolla Kuntoon / Kuntokeskus Liikku

 • InBody 720 -kehonkoostumusmittauslaitteella olemme saaneet tarkempia mittaustuloksia asiakkaidemme kehonkoostumuksesta. Painonhallinnassa kehonkoostumuksen ymmärtäminen on erityisen tärkeää. Asiakkaamme ovat saaneet tarkempaa tietoa rasvan ja lihasten määrästä ja jakaantumisesta. Mittaustulokset ovat auttaneet asiakkaitamme ymmärtämään, mikä lähtötilanne oikeasti on ja millä keinoilla elintapoja muuttamalla voidaan saada aikaan positiivisia vaikutuksia kehonkoostumukseen ja terveyteen.

  Jonna Tirkkonen, palveluesimies

  Kunnonpaikka

 • Helppo ja nopea tapa saada vertailtavaa kuvaa omasta kehonkoostumuksesta ja sitä kautta fyysisestä kunnosta, joten mikäli tällainen kuuluu oman toiminnan sektorille, niin suosittelen käyttämään.

  Olli Alamäki, hyvinvointikoordinaattori

  Vesilahden kunta

 • Hyvä täydennys asiakkaan tavoitteen asetteluun ja alkukartoitukseen esimerkiksi personal trainereille. Uskon että vahvistaa myös asiakaspysyvyyttä. Laadukas laite, joten mittauksia on helppo myydä.

  Tinja Krigsman, kuntosaliyrittäjä/valmentaja

  Jotifi Oy/ Fitmill Studio kuntosali

 • Antaa helposti tärkeää tietoa motivoimaan hyvällä tavalla niin kuntoutujia, kuin kuntoilijoita

  Hannu Mäntynen, toimitusjohtaja/fysioterapeutti

  Savikunto

 • On hyvä lisä omaan toimintaan jolla saa näytettyä konkreettisia tuloksia asiakkaalle. Positiivinen vaikutus liiketoimintaan, uusia asiakkaita olen saanut mittarin avulla. Täyttänyt kaikki odotukset, mitä mahdollisimman helposti liikuteltavalle laitteelle oli. Tosi nopea ja kätevä liikutella ja pystyttää mittauspiste.

  Jussi Tanskanen, personal trainer

  Valmennus TaJus

 • Suosittelen, koska lääkehoidon rinnalla olisi hyvä saada asiakasta pohtimaan omia elintapoja ja kehonkoostumusta.

  Anna Sihvo, sairaanhoitaja

  Apteekkisydän/Terveyspiste Naantalin Sydän

 • Hyvä lisätieto palohenkilöstön testaukseen, lihaskunto ja kuntopyöräilytestin oheen. Tällä testillä saa helpommin perusteltua asiakkaalle, että voi olla ” laiha läski”, näyttää viskeraalirasvan osuus ja lihasten määrä.

  Mika Orkola, FireFit-testaaja

  Pelastuslaitos

 • InBody-laitteessa on parasta helppokäyttöisyys, nopeus ja varmuus. Käyttämistäni laitteista InBody on helpoin, käyttöliittymä ja ohjeistus on selkeitä. Ei ole ollut mitään ongelmia. Suosittelisin ehdottomasti InBody 770 -laitetta pt-alan toimijoille.

  Juha Nurminen, valmentaja/yrittäjä

  Greenfit Valmennukset/Greenfit Nummela

 • Inbody-mittauksilla olemme saaneet palveluihimme uuden ulottuvuuden ja asiakkaiden kanssa luotua konkreettisia tavoitteita yksilöllisistä lähtökohdista. Vahva suositus!

  Miina M-K, valmentaja/yrittäjä

  Kulta Wellness

 • Suosittelisin InBody -laitteen käyttöä sen kokonaisvaltaisen tiedon vuoksi, mitä laite kehonkoostumuksesta ilmoittaa. InBody -laitteen tulos toimii yksilön henkilökohtaisessa liikuntasuunnitelmassa liikuntaneuvojan työssä arvokkaana tietona, jonka pohjalta laaditaan asiakkaalle henkilökohtainen liikuntaohjelma.

  Anniina Kulluvaara, liikuntaneuvoja

  Kemin kaupunki

 • InBody 770:n avulla olemme voineet todentaa 20 minuutin TekFIT-treenin tehokkuuden ja sen vaikutukset kehonkoostumukseen säännöllisin väliajoin tehtävillä mittauksilla.

  Joonas Vanhatapio, yrittäjä/toimitusjohtaja

  TekFIT

 • InBody sopii hyvin Labcellon mittaustoimintaan. Ihminen on monimuotoinen paketti, laboratoriokokeista näen onko veriarvot kohdallaan ja InBody tukee niitä tuomalla tietoa mm. rasvan ja lihaksen määrästä. Molemmat mittaustavat yhdessä luovat hyvän pohjan ravitsemuksen tilanteen tarkkailuun sekä työhön sairauksien ennaltaehkäisyssä.

  Anne Helsiaho, yrittäjä

  Labcello

 • Olen ehdottomasti tyytyväinen InBody-hankintaamme, laite istuu tosi hyvin meidän toimintaan enkä ole kyseenalaistanut hankinnan kannattavuutta pätkääkään. Haluamme kehittää jatkuvasti palveluitamme ja koemme, että apteekkien rooli terveyttä ylläpitävien ja sairauksia ennaltaehkäisevien palveluiden tarjoamisessa tulee kasvamaan jatkossa.

  Kirsi Paulamäki, apteekkari

  Näsin apteekki

 • Asiakkaat käyvät ristiin palveluissa, kun heille käy ilmi, että niitä on enemmänkin tarjolla. Tämän vuoksi kannattaa olla monipuolinen ja toisiaan tukeva palveluvalikoima.

  Toni Vuolukka, yrittäjä

  HC Hieronta

 • InBody tuo hierojalle monipuolisuutta palveluihin ja lisää asiakkaita. Nimenomaan erilaisia asiakkaita, mitä olenkin tällä hakenutkin. Voin suositella InBodya hieronta-alan toimijoille.

  Jyrki Sairanen, yrittäjä

  JS Power Training

 • Saamme konkreettista palautetta asiakkaille kehonkoostumuksesta ja mitattavaa faktaa matkalla elämäntapamuutokseen.

  Katja Näsman, fysioterapeutti

  Fysios Vaasa

 • InBody on erinomainen lisäpalvelu ja lyömätön työkalu valmennuksiin.

  Aino-Kaisa Komulainen, valmentaja/yrittäjä

  King4Fit

 • Inbody on tärkeä lisäarvo valmennustyölle. Usein ihmiset tuijottavat vain kehonpainoa ja tekevät siitä johtopäätöksiä. Inbody auttaa ymmärtämään, että hyvä kehonkoostumus on paljon muutakin kuin paino. Hyvinvoinnin kannalta tärkeämpää on mm. lihasmassan määrä, lihastasapaino ja viskeraalirasvan määrä.

  Liisa Lampola, valmentaja/yrittäjä

  Liisa Lampola PT & Coaching

 • InBody is very good, can follow my clients closer and getting a lot of new customers. It is so easy to use and gives you a lot of info in just some seconds.

  Erika Segervall, valmentaja/yrittäjä

  Träna med Erika

 • Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä InBody-hankintaan. InBody-mittaus antaa selkeää lisäarvoa meidän laadukkaalle toiminnalle. Mittaus on auttanut todella paljon myös myyntityön tukena. Kehonkoostumuksen aihepiiri on todella mielenkiintoinen ja aiheen arvo ei ole himmentynyt 8 vuoden aikana, vaan päinvastoin. Tiedon arvo vaan kasvaa.

  Jari Pekkanen, urheilufysioterapeutti/toimitusjohtaja

  Kunnon Syke Oy

 • Hankimme InBodyn 2010 alun perin tutkimuskäyttöön, mutta vuosien varrella olemme hyödyntäneet sitä monipuolisesti myös työhyvinvointiprojekteissa ja messuständien vetonaulana. Sama laite on palvellut meitä kaikki nämä vuodet - olemme olleet todella tyytyväisiä tähän hankintaan!

  Anu Turpeinen, vastaava tutkija

  Valio Oy, T&K

 • Laite on helppokäyttöinen, tasavertainen ja monipuolinen työkalu.

  Teemu Aimia, liikunnanohjaaja

  Mäntsälän kunta

 • Sydänpotilaiden ohjauksessa InBody on yksi käyttökelpoisimmista ohjauksen ja seurannan välineistä. Käytän sitä päivittäin.

  Leena Meinilä, fysioterapeutti

  Kuopion yliopistollinen sairaala (KYS)

 • InBody on hyvä lisä liikuntaneuvontaamme, olemme olleet erittäin tyytyväisiä laitteeseen ja palveluun

  Katarina Norrena, vastaava liikunnanohjaaja

  Hyvinkään kaupunki

 • InBodylla voidaan näyttää helposti tuloksia, jotka nuoremmatkin asiakkaat ymmärtävät. Lomakkeen avulla on helpompi korostaa ja saada ymmärretyksi, mikä tukee terveyttä ja ennaltaehkäisee sairauksia. Nämä ovat olleet huippujuttuja.

  Pinja Greijus, nuorten liikuntaneuvoja

  Helsingin kaupunki

 • Hankimme InBodyn, että istumatyötä tekevät työntekijämme saisivat kipinän liikkumiseen ja että heillä on vaivatonta tapa testata ja seurata tuloksia. Laitteen itsenäinen käyttö oli helppo oppia eikä ole ollut ongelmia.

  Tiina Valkama, HR-assistentti

  Decens Oy

 • Haluamme olla monipuolisesti palveleva apteekki ja InBody-mittaukset ovat mahdollistaneet palveluiden laajentamisen, asiakasvirtojen lisäämisen ja InBody tukee terveyden edistämisen työtämme. Olen erittäin tyytyväinen hankintaan ja meidän mittausmääriin, kyllä tätä hyvin menestykseksi voi sanoa.

  Harri Kanerva, apteekkari

  Pyhän Henrikin apteekki

 • Laitteen hyvä puolihan on siinä, että se on tosi helppo käyttää. Tulokset ovat varsin yksiselitteisiä.

  Joni Jaakkola, toimitusjohtaja/valmentaja/yrittäjä

  Optimal Performance Oy

 • Mittauksista ja raportin käytöstä on ehdottomasti hyötyä liikuntaneuvonta-asiakkaiden motivoinnissa. Monet kokee, että tulokset ovat silmiä avaavia.

  Hangon kaupunki

 • Meillä suurin osa tekee fyysistä työtä ja hyvä kunto on tärkeä. Sen selvittämisessä InBody on koettu meillä tärkeäksi. Työkyky on tärkein.

  Kirsi Roivainen, Työfysioterapeutti YAMK

  S-työterveys Kuopio ry

 • Me autamme Nurmijärvellä kuntalaisia kohti terveempiä elämäntapoja ja siinä toiminnassa meillä on InBody vahvassa käytössä. Se on ollut tärkeä työkalu ja motivaattori meille ja neuvonta-asiakkaalle vuodesta 2011 lähtien.

  Petra Kela, liikuntasuunnittelija

  Nurmijärven kunta

 • Käytämme InBodya kaikissa terveystarkastuksissa. Lue koko referenssi.

  Mervi Hietaniemi, työfysioterapeutti

  Työplus Oy

 • Välillä asiakkaalta tulee viestejä, että paino ei ole laskenut tai se on noussut, vaikka on treenattu jo kaksi kuukautta. Sitten on menty InBodylle ja huomattu, että rasvaprossa on tippunut ja lihasmassa on noussut. Näin asiakas oppii, että painon seuraaminen johtaa helposti harhaan.

  Juha Hokkinen, valmennuspäällikkö

  Kuntostudio 360 Oy

 • Me saadaan työterveydelle dataa onko kehonkoostumuksessa tapahtunut terveyden kannalta muutoksia. InBody antaa paljon dataa siitä, että oletko tehnyt hyviä muutoksia sun elintavoissa. Siinäpä se on mustaa valkoisella, se on vakuuttavaa.

  Riku Laine, fysioterapeutti/toimitusjohtaja

  Easymove Oy

Kansainvälisiä InBody-käyttökokemuksia

Anaheim Ducks – InBody kilpaurheilijoiden mittauksissa

OPEX – InBodyn hyödyntäminen kuntokeskuksessa


Cincinnati Children’s Hospital – InBody lastensairaalassa